Polarsteps, je eigen reisverslag, fotoalbum

Met deze app kan je automatisch je reisroute vastleggen, foto's en teksten toevoegen. Om na te genieten of je reis te delen met familie of vrienden.  Polarsteps volgt automatisch je route en de plaatsen die je hebt bezocht tijdens je reis. Neem je telefoon gewoon mee in je zak en de app creëert automatisch je eigen prachtige reisverslag.Zodra je bent verbonden met het internet, worden je reisroutes, locaties en foto's naadloos overgezet naar je persoonlijke reisprofiel, waar je route uitgetekend wordt op een kleurrijke wereldkaart die je gemakkelijk met vrienden en familie kan delen. Aan het eind van je reis kun je in een oogwenk een prachtig fotoalbum bestellen.

App Store  |  Google Playstore

Extra's maak meer van je vakantie*

Maak meer van je reis en vakantie! TravelXL maakt het mogelijk voor aanvang van de reis of tijdens de reis een groot aantal extra's online te boeken. Uiteraard zijn de prijzen van deze extra's minimaal gelijk of beter dan je ter plaatse betaalt. Maar je verspilt nu geen tijd meer door in de rij te staan om een museum of populaire bezienswaardigheid of theater/ sportwedstrijden te bezoeken.

Theater, culturele bezienswaardigheden en sportactiviteiten: KLIK HIER

Fietstoers: begeleid door Nederlands sprekende begeleiders in vele steden KLIK HIER

Stadstours: de bekende rode open-bussen, hop-on/ hop-off bussen in vrijlwel elke grote stad  KLIK HIER

Entreetickets: ontloop hiermee vaak de lange rijen voor een museum, kathedraal, etc.!   KLIK HIER

Ontdek de wereld op onze wijze: Je kan natuurlijk alles zelf willen ontdekken, maar vaak zie je meer aan de hand van de lokale experts, de lokale gidsen. Zij kennen immers alle ins- & outs en maken jou hier graag deel van, lopend, op de fiets met een bus, kies zelf maar! TravelXL biedt op maar liefst 110 bestemmingen, samen met de Duitse organisatie ‘rent-a-guide’ individuele tours maar ook excursies, sightseeing tours, entreetickets voor musea, etc.  KLIK HIER

* Deze service faciliteit is UITSLUITEND beschikbaar reizend buiten Nederland en is niet gekoppeld aan MyTravelXL van je TravelXL Travelcenter. In Nederland? Neem dan contact op met jeTravelXL Travelcenter.

Routeplanner

Maak het je makkelijk en gebruik deze gemakkelijke routeplanner voor al je trips.

1. Google Maps

Google Maps

→ Download Google Maps in Google Play (gratis) | Apple Store

2. Sygic

Deze gebruikt de kaarten van TomTom, Naast de kaart van Nederland kun je van vrijwel ieder ander land de kaarten terugvinden in Sygic, wat het een robuuste en betrouwbare app maakt.

Sygic is gratis te gebruiken, maar er is ook een Premium-versie beschikbaar. Hiermee krijg je onder meer stemgeleide navigatie, live snelheidslimieten en een handig Heads-Up Display. Voor het offline beschikbaar maken van kaarten hoef je niet te betalen, wat Sygic een echte aanrader maakt.

→ Download Sygic GPS Navigatie en Kaarten in Google Play (gratis) | Apple Store