Polarsteps, je eigen reisverslag, fotoalbum

Met deze app kan je automatisch je reisroute vastleggen, foto's en teksten toevoegen. Om na te genieten of je reis te delen met familie of vrienden.  Polarsteps volgt automatisch je route en de plaatsen die je hebt bezocht tijdens je reis. Neem je telefoon gewoon mee in je zak en de app creëert automatisch je eigen prachtige reisverslag.Zodra je bent verbonden met het internet, worden je reisroutes, locaties en foto's naadloos overgezet naar je persoonlijke reisprofiel, waar je route uitgetekend wordt op een kleurrijke wereldkaart die je gemakkelijk met vrienden en familie kan delen. Aan het eind van je reis kun je in een oogwenk een prachtig fotoalbum bestellen.

App Store  |  Google Playstore

Extra's maak meer van je vakantie*

Maak meer van je reis en vakantie! TravelXL maakt het mogelijk voor aanvang van de reis of tijdens de reis een groot aantal extra's online te boeken. Uiteraard zijn de prijzen van deze extra's minimaal gelijk of beter dan je ter plaatse betaalt. Maar je verspilt nu geen tijd meer door in de rij te staan om een museum of populaire bezienswaardigheid of theater/ sportwedstrijden te bezoeken.

Theater, culturele bezienswaardigheden, entreetickets en sportactiviteiten: KLIK HIER

Fietstoers: begeleid door Nederlands sprekende begeleiders in vele steden KLIK HIER

Lokale tours en activiteiten: meer dan 80.000 mogelijkheden, wereldwijd, meet the locals KLIK HIER

* Deze service faciliteit is UITSLUITEND beschikbaar reizend buiten Nederland en is niet gekoppeld aan MyTravelXL van je TravelXL Travelcenter. In Nederland? Neem dan contact op met jeTravelXL Travelcenter.