Reisverzekering

Ook voor een last-minute reisverzekering kunt u ook op MyTravelXL terecht.  Klik hier om deze direct of onderweg te boeken.

Noodnummer in geval van Calamiteiten of noodhulp: TravelXL Alarmservice

TravelXL en alle aangesloten TravelXL Travelcenters bieden de klanten die geboekt hebben via een van de Travelcenters of de TravelXL website een 24/7 noodservice voor echte noodgevallen, dus niet voor eventuele klachten!  Het nummer wordt professioneel afgehandeld door medewerkers van Allianz Global Assistance die samen 70 talen spreken en aanwezig zijn met eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen o.a. in Amsterdam en Rotterdam.

Het telefoonnummer van de TravelXL Alarmservice (Alarm/Noodnummer uitsluitend voor alarm en noodgevallen) van de TravelXL Groep is:

+31 20 5929763

App voor en tijdens de reis

De gratis HelpMe app van Allianz Global Assistance!

 Heb je een pechhulp- of reisverzekering van Allianz Global Assistance? Download dan gratis de HelpMe applicatie. Met de HelpMe app kun je als klant van Allianz Global Assistance overal ter wereld en 24/7 hulp aanvragen. Of je nu met autopech langs de weg staat, medisch advies nodig hebt, of op zoek bent naar een hulpdienst. Met behulp van de HelpMe app heb je nog beter toegang tot de beste hulpverlening van Allianz Global Assistance. Waar je ook bent…   

Logo Apple

Heb je een iPhone? Zoek in de Appstore op je iPhone op het zoekwoord 'helpme'. Vervolgens kun je de HelpMe app van Allianz Global Assistance in de  Appstore downloaden.

 Logo Android

Heb je een Android toestel? (Vanaf Android versie 2.3*)Zoek in Google Play op je mobiel op het zoekwoord 'HelpMe'. Vervolgens vind je de HelpMe app van Allianz Global Assistance die je in Google Play kunt downloaden.