Online inchecken Schiphol?

Zo gedaan. Bij steeds meer airlines kan je met je PC, tablet of mobiel/ smartphone online inchecken. De meest gebruikte en populaire airlines vind je hieronder. Klik op de naam om dit te activeren.  KLM app voor Android   KLM app voor Apple   .  Klik op de naam voor de volgende airlines:

KLM            Transavia          TUI Fly          Corendon airlines        British Airways       Lufthansa      Easyjet       Ryanair      Vueling

Check je vlucht tijd, vertragingen met deze App

Check met deze Personal Flying Assistant alle gegevens over je vlucht, (vertrek, aankomsttijd, gate,etc.) en leer de luchthaven op je duimpje kennen nog vóórdat je er ook maar een stap binnen hebt gezet. 

Google Play of  App Store.

Stoel reserveren? Kies je favoriete plek

Wil je zeker weten dat je goed zit en naast elkaar? Bij het raam, een stoel met extra beenruimte? Voor of achterin? Geen probleem bij TravelXL. Hieronder vind je een seatmap voor alle airlines met alle details van de cabines van vliegtuigen. 

Cabines van alle airlines (Klik)

Per airline

Klik op de airline van jouw keuze om een stoel te reserveren; houdt reserverings/ boekingsnummer bij de hand.  Ga voor andere airlines naar de website waarmee je vliegt. Check ook hier.

KLM    Transavia    TUI Fly    Corendon airlines    British Airways    Lufthansa    Easyjet    Ryanair    Vueling

Alle airlines

Klik hieronder op het logo van de airline waarmee je gaat vliegen,  je komt  dan direct op de check-insite . Staat jouw airline er niet bij check dan hun website. 

  • Air Italy

Wijzigingen voor behouden.  Dit zijn de links met incheck mogelijkheid vanaf Schiphol.  Check voor  de mogelijkheden op een buitenlandse luchthaven de mogelijkheid van de  geboekte airline.  (met dank aan Vliegtickets.nl)