Vliegt u transavia.com? wilt u extra beenruimte, of wilt u er zeker van zijn dat u met uw hele reisgezelschap bij elkaar zit? Reserveer dan nu alvast uw stoel! Dan heeft u voor de meeste reisorganisaties de mogelijkheid om vanaf 3 weken voor vertrek tot uiterlijk 48 uur voor geplande vertrektijd van de vlucht tegen een vergoeding te reserveren.

Voor vluchten met vluchtnummers 0 t/m 1999 is het mogelijk een stoel te reserveren. Op vluchten met een vluchtnummer tussen 5000 t/m 6999 is het niet mogelijk een stoel te reserveren. Een vluchtnummer wordt voorafgegaan door de letters HV.

Indien de door u geboekte reisorganisatie niet op de lijst staat, en u heeft wel geboekt via een touroperator, is deze service niet voor u beschikbaar.

U kunt aan uw touroperatorreserveringsnummer maar eenmalig een aanvullende dienst van transavia.com(zoals stoelreservering en/of het boeken van bijzondere bagage) koppelen. Stoelreservering is daarom alleen mogelijk als u nog niet eerder een reservering voor een aanvullende dienst heeft gemaakt.

Klik hier als u hiervan gebruik wilt maken.

 Reserveer nu uw stoel aan boord

Bij transavia.com kunt u uw eigen stoel kiezen bij het inchecken. Wilt u echter zeker zijn van een bepaalde stoel, dan biedt transavia.com de mogelijkheid deze stoel tegen een vergoeding te reserveren.

  • Stoelreservering is mogelijk vanaf 3 weken tot uiterlijk 48 uur voor vertrek.
  • U kunt aan uw touroperatorreserveringsnummer maar eenmalig een aanvullende dienst van transavia.com (zoals stoelreservering en/ of het boeken van bijzondere bagage) koppelen. Stoelreservering is daarom alleen mogelijk als u nog niet eerder een reservering voor een aanvullende dienst heeft gemaakt.

stoelreservering