Inloggen

Welkom bij MyTravelXL, jouw persoonlijke reisoverzicht!

Overal je reizen inzien en afhandelen is efficiënt en comfortabel. Zeker omdat je eigen vertrouwde TravelXL Travelcenter hiermee altijd bereikbaar is voor advies en hulp. Per email of telefoon maar ook persoonlijk bij jou in de omgeving. Een betrouwbaar en vertrouwd gevoel!

Bij MyTravelXL.nl   kan je 24 uur per dag inloggen op je persoonlijke pagina.

Wat is MyTravelXL.nl?

MyTravelXL.nl is de online omgeving waar je altijd alle informatie over je boekingen vindt. Ook voor het direct boeken van extra's, die de reis verder kunnen veraangenamen. Maar ook tips, weerinformatie, reisschema, informatie ter plaatse, etc.

TIP: Ook op vakantie of op reis kan je van MyTravelXL.nl gebruik maken om alle Xtra's online te boeken, zoals autohuur, excursies, entreetickets, activiteiten, etc..

Tevens is het mogelijk de eventuele openstaande facturen eenvoudig online te betalen via iDEAL, 100% veilig en betrouwbaar.

Hoe kom ik aan een account voor MyTravelXL?

Heb je bij een TravelXL Travelcenters een boeking gemaakt? Dan ontvang je van hen een e-mail. Hierin staat een link om een gratis account voor MyTravelXL.nl aan te maken. Omdat deze service nog verder wordt ontwikkeld is dit nog niet voor alle soorten reizen en vakanties beschikbaar.

Meer informatie?

Neem contact op met je eigen TravelXL Travelcenter* voor meer informatie over deze service of als je een inlogcode wilt of vragen hebt over MyTravelXL.nl.  Klik hier voor alle TravelXL vestigingen.

Goede reis of fijne vakantie,

TravelXL

Sense for travel

* nog niet alle Travelcenters beschikken over deze faciliteiten.