Inloggen

MyTravelXL, jouw persoonlijke reisoverzicht!

Overal je reizen inzien is efficiënt en makkelijk. Jouw eigen vertrouwde TravelXL Travelcenter is hiermee altijd bereikbaar voor advies en hulp. Per email of telefoon maar ook persoonlijk bij jou in de omgeving. Een betrouwbaar gevoel!

Met MyTravelXL.nl  kan je 24 uur per dag inloggen op je persoonlijke pagina.

Wat is MyTravelXL.nl?

MyTravelXL.nl is de online omgeving waar je de informatie over je boekingen vindt. Ook voor het direct boeken van extra's, die de reis verder kunnen veraangenamen en tips, weerinformatie, reisschema, informatie ter plaatse, etc. Tevens is het mogelijk de eventuele openstaande facturen eenvoudig online te betalen via iDEAL, 100% veilig en betrouwbaar.

TIP:  met deze app boek je, op vakantie of op reis, makkelijk alle Xtra's, zoals autohuur, excursies, entreetickets, activiteiten, etc..

Hoe kom ik aan een account voor MyTravelXL, jouw persoonlijke reisoverzicht?

Heb je bij een TravelXL Travelcenter een boeking gemaakt? Dan ontvang je van hen een e-mail. Hierin staat een link om een gratis account voor MyTravelXL.nl aan te maken. 

Meer informatie?

Neem contact op met je eigen TravelXL Travelcenter* voor meer informatie over deze service of als je een inlogcode wilt of vragen hebt over MyTravelXL.nl.  Klik hier voor alle TravelXL vestigingen.

Goede reis of fijne vakantie,

TravelXL

* 90% van onze Travelcenters beschikken over deze faciliteiten.